Bedrijfsprofiel De Vries Marketing – Online gevonden worden!

Een kleine inleiding over hoe en waarom De Vries Marketing is opgericht in augustus 2013!

Onder het mom van: “Geef geen advies over iets wat je zelf niet voor elkaar kunt krijgen” ben ik in Augustus van het jaar 2013 eerst zelf begonnen met het inzetten van online marketing.

Hoe is De Vries Marketing begonnen?

Sinds de start van De Vries Marketing ben ik begonnen met het promoten van prepaid simkaarten via www.goedkopesimkaartkopen.nl. Inmiddels vergelijk ik op deze website ook sim only en andere telefoonabonnementen met succes. Tip: Google bijvoorbeeld maar eens op simkaart kopen. Een grote kans dat je de website vrij snel tegenkomt.
Na de start met Goedkopesimkaartkopen.nl ben ik gaan uitbreiden. Inmiddels heb ik dan ook ongeveer 25 websites in eigen beheer en dit aantal zal denk ik alleen maar groeien.

Waarom anderen helpen met online marketing?

Waarom online marketing inzetten voor andere bedrijven als ik hier zelf ook geld mee kan verdienen? Ik ben hierop gekomen doordat ik op een gegeven moment dacht: “Hoe leuk zou het zijn om m’n kennis te delen en anderen te helpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen”. Deze gedachte en het feit dat ik bij erg veel bedrijven veel mogelijkheden zie om de online vindbaarheid te vergroten heeft me ertoe besloten om dit ‘gewoon’ te gaan doen. De eerste stap hiervoor was het aanpassen van mijn website en het toevoegen van veel relevante informatie. Zie ‘online marketing’ en je zult zien dat er al best veel informatie te vinden is over online marketing. Ook hebben we een ‘informatie’ module toegevoegd aan deze website, deze is in de zijbalk te vinden (rechtsonder). Hierin vind je veel informatie over de verschillende onderwerpen binnen het vak online marketing.
Meer bezoekers op je website is meer omzet via je website en meer naamsbekendheid! Ben jij ook al overtuigd over de mogelijkheden van online aanwezig zijn?
SEO Rotterdam

Neem gerust contact met me op

Ben je benieuwd wat ik zou kunnen doen om jouw aanwezigheid online te vergroten of wil je dat jouw bedrijf ook online goed vertegenwoordigd is? Stuur me een bericht via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@devriesmarketing.nl.